• Het team van Aorta Business Intelligence
  Kennis van Zaken
 • Het demo bedrijf van Aorta
  bigfood

  een fictieve demo vol met praktische toepassingen en ideeen

 • Het team van Aorta Business Intelligence
  Gedegen
  Praktijk ervaring

   

Aorta Business Intelligence.
Jongens van het eerste uur.

Een competent team. Met kennis van zaken en expertise. Dat staat bij Aorta Business Intelligence buiten kijf. Staand aan de wieg van Oracle Business Intelligence en Oracle Endeca Information Discovery zijn dit de jongens van het eerste uur. Met meer dan een decennia aan ervaring als het om integratie van data gaat en het toepassen van business analytics. En zij lopen nog altijd voorop.

Aorta Business Intelligence biedt meer:

Pragmatische denkers

Het implementeren van de juiste technologie is één. Maar samen ontdekken waar jouw bedrijf werkelijk verder mee komt, zorgt voor de meerwaarde.

 

Succesfactor

Maak jouw organisatie intelligenter. Aorta Business Intelligence slaat als betrokken partij de brug tussen de technologie en uw business. Met een hart voor dienstverlening. En dat is onze succesfactor. Al meer dan 7 jaar.

Aorta, de levensader

Aorta leert besturen besturen vanuit het hart van de kwaliteitscirkel van Deming: de Aorta. Zoals zuurstofrijk bloed vanuit het hart door de aderen vloeit, stroomt bij een organisatie de informatie door alle fases heen. Vanuit het hart van de business.

Hoe leveren wij die meerwaarde?

* Door goed te luisteren. Wat wilt u bereiken met Business Intelligence? We nemen u op een prettige en open wijze mee in doelgerichte oplossingen.

* Onze pragmatische denkers leggen u stapsgewijs de tools en technieken uit. U bepaalt het tempo. Uw eigen kennis en kunde tilt u naar een hoger niveau.

* Aorta Business Intelligence combineert verschillende disciplines voor een optimale oplossing voor u vraagstuk.

* Trainingen op maat! De trainingen van Aorta Business Intelligence geven u maximaal inzicht in de geïmplementeerde tools van Oracle Business Analytics.

 Wie zijn die jongens van het eerste uur?

Thijs Kramer (22)

"We vernieuwen constant. Om ook toekomstige klantvragen te beantwoorden"

Thijs Kramer ondersteunt sinds september 2016 het Aorta team. Hij focust zich op het profileren van de kennis binnen de markt. Een rol als tussenpersoon sluit volledig aan bij zijn persoonlijke wensen en ambities.

Read more

Cleo Mauritsz (24)

"Wiskundige voorspellingen zijn voor commerciële bedrijven interessant"

Sinds januari 2016 onderzoekt Cleo Mauritsz binnen Aorta Business Intelligence algoritmes. De stap die na het uitgebreid analyseren van data volgt. “Niet alle bedrijven zijn al zover. Eerst moeten alle data tenslotte op orde zijn, wil je deze stap kunnen zetten.”

Read more

Marco Snels (29)

"In hun enthousiasme gaan cursisten soms graag nog even door in de pauze"

Als kind knutselde hij computers in elkaar. Als student won hij met glans de scriptieprijs over Big Data en zette zijn stage om in een baan bij Aorta. Marco Snels. Geen toeval dat juist hij bij Aorta Business Intelligence terecht kwam.

Read more

Marijn Sanders (33)

"Bedrijven moeten aan de slag met Big Data, voor de concurrent hen inhaalt"

Als data scientist is het mijn doel om het vraagstuk van de klant op te lossen door het toepassen van mijn kennis. Met Big Data als specialisme.

Read more

Leander van Dongen (45)

"Hoe kunnen klanten hun data kapitaliseren? Dat is de kennis die wij verkopen."

De potentie voor bedrijven groeit enorm. Er liggen ongekend mooie kansen. Tegelijkertijd zie je dat interne IT afdelingen de voortgang niet bij kunnen benen. Het Aorta Business Intelligence team helpt en adviseert om business kritische vraagstukken op te lossen

Read more

René Baars (44)

"Er is vooral behoefte aan professioneel advies, nu technologisch bijna alles kan"

Mededirecteur van Aorta Business Intelligence René Baars, mag zich technisch specialist noemen. Hij ziet een verschuiving in de business: klanten verwachten naast de technologie een expert. Iemand die adviseert en richting geeft in het woud aan technologische mogelijkheden.

Read more

Machiel Treffers (28)

"Wanneer klanten de vervolgstappen willen zetten weet ik dat ik het goed heb gedaan"

Binnen Aorta Business Intelligence houdt Machiel Treffers zich bezig met de Business Reporting met daarbij geregeld een uitstap naar de Business Analytics. Na zijn studie ICT & Management en Security aan de Fontys Hogeschool in 2010 werd hij gescout om voor Aorta Business Intelligence te werken.

Read more

Kenan Elmas (33)

"Al werken we in een relatief klein team, qua kennis zijn wij groot"

Kenan werkt sinds november 2013 bij Aorta. Binnen een half jaar mocht hij zich Gecertificeerd Oracle Specialist noemen. Niet verwonderlijk, want Kenan is gek op de techniek en alle mogelijkheden die dat biedt.

Read more

Martijn van Dongen (27)

"Veel bedrijven zitten met hun data op een goudmijn"

In mijn enthousiasme om alle kennis en mogelijkheden van de Business Intelligence te delen, denk ik graag met de klant mee en vertel ze graag over de mogelijkheden.

Read more

Bob Haverkort (55)

"Ik ben bij alle fases van de data integratie betrokken. Dat geeft ruimte voor flexibiliteit en creativiteit"

Een sterk analytisch denker, die de abstracte data graag ombuigt tot bruikbare informatie. Bob Haverkort denkt daarbij altijd vooruit: ‘Welke data levert mijn klant ook in de toekomst meerwaarde?’

Read more

Ron van Selst (23)

"Als software ontwikkelaar maak ik informatie nog specifieker voor de klant"

Ron van Selst versterkt een dag per week het Aorta Business Intelligence team als softwareontwikkelaar. De derdejaars student informatica stelt zich ten doel nog beter op de wensen van klanten in te kunnen spelen.

Read more

Amber van der Meijs (24)

"Communicatie, marketing en data is een veelbelovende combinatie"

Communicatie en marketing. Het zijn de aandachtsgebieden van Amber van der Meijs binnen Aorta Business Intelligence. “Afgestudeerd in de marketing en communicatie boeit vooral de dynamiek mij in dit vakgebied. De online communicatie die razendsnel innoveert en nooit stilstaat."

Read more

Sta jij hier?

"Spreekt ons team je aan en wil je hier onderdeel van uitmaken?"

Ben je van mening dat je iets kunt toevoegen aan ons team? Meld je aan bij info@aortabi.nl

Read more

Bekijk hier hoe Big Data in de praktijk werkt.