Martijn van Dongen

In mijn enthousiasme om alle kennis en mogelijkheden van de Business Intelligence te delen, denk ik graag met de klant mee en vertel ze graag over de mogelijkheden.

"Veel bedrijven zitten met hun data op een goudmijn"

In mijn enthousiasme om alle kennis en mogelijkheden van de Business Intelligence te delen, denk ik graag met de klant mee en vertel ze graag over de mogelijkheden. Ook mensen zonder technische achtergrond moeten snappen waar het over gaat, zonder ze te overspoelen met technische termen.

Veel bedrijven zitten met hun data op een goudmijn. Zodra zij de potentie zien van hun data als stuurinformatie, raken mensen enthousiast en willen er verder mee. Daar help ik bij en adviseer ik in. Door mij te verdiepen in het type bedrijf en het vraagstuk. ‘Welke tool past het beste?’ licht Martijn toe. Bij Aorta komen zijn vaardigheden perfect tot uiting. ‘De afwisseling en vrijheid die ik hier krijg bevalt goed.

Mijn hart ligt bij het consultancy gedeelte. De afwisseling van nieuwe organisaties, mensen en opdrachten in combinatie met het oplossen van (technische) vraagstukken vind ik erg leuk.’

Mijn collega’s van Aorta Business zien dat ook, en geven mij de kansen. Zo werkte ik recent bij een klant om een Balanced Scorecard te implementeren. De interactie met klanten vind ik erg leuk. Mijn grootste uitdaging? De verwachtingen van mijn klant overtreffen.