Over Aorta

Een team van ervaren professionals, gevestigd in een karakteristiek kantoor met een rijke historie aan de rand van het Brabantse dorp Loon op Zand. Toegankelijk en informeel, toegewijd en betrokken. Dat kenmerkt Aorta.

Klanten zijn onze partners. We trekken samen op om projecten en trajecten succesvol te laten verlopen.

Onze kennis en creativiteit op het gebied van datatechnologie is van hoog niveau. Met de focus op middelgrote tot grote Nederlandse organisaties in de zorg, retail, professional services, whole-sale en financiële dienstverlening. Met trots mogen we stellen dat we sinds onze oprichting in 2007 al vele kwalitatieve partnerships aangingen.

Wil jij bij ons werken?

Oprichters Leander en René aan het woord

In 2007 gaven Leander van Dongen en René Baars het startsein voor Aorta Business Intelligence.
Twee gedreven specialisten, met warm hart voor data. En een duidelijke visie op data & de toekomst.

“Werken met data is boeiend omdat iedere klantvraag een eigen aanpak vereist. En dat is precies waar wij sterk in zijn. Onze kernwaarden zijn dan ook tevredenheid en flexibiliteit. Samen met de klant enthousiast werken aan de beste managementinformatie. Op het tempo van de klant. En dat levert sterke partnerships op. Ook nu werken we nog altijd met klanten van het eerste uur.

De datatechnologie staat nooit stil. Innovatie en inspiratie halen we uit de samenwerking met jonge (net) afgestudeerde mensen. Nieuwe generaties met een nieuwe kijk op de wereld. Dat houdt ons scherp. Dat houdt ons pioniers.”

Samenwerkingspartners